Home Kennismaking Persoonlijke ontwikkeling Arbeidsomstandigheden Medezeggenschap Navigator Referenties
Hierbij een greep uit de opmerkingen die OR-en en PVT’s vermelden op hun evaluatie formulier, wat op het einde van een OR scholing wordt ingevuld. Het is een selectie van reacties die het meest kernachtig zijn geformuleerd. In herhaling vallen is geen meerwaarde vandaar een beperkte selectie.
 
OR Smit Harbour Towage Rotterdam
Onder begeleiding van Renie Rieffe hebben wij als OR Smit Harbour Towage Rotterdam de belangrijkste onderdelen van de WOR op een professionele doch relaxte wijze doorlopen. Het inspelen op de actuele problematieken binnen ons bedrijf en het in- en/of toepassen van de WOR op deze punten heeft tot verrassende inzichten gezorgd.
De ontspannen aanpak, de kennis van zaken en het inspelen op onze bedrijfsspecifieke vraagstukken heeft ons zeer aangesproken en Renie zal daarom ook bij aankomende trainingen als eerste in beeld komen.
 
Barbara Zandboer, OR Raffy
Wij als beginnende OR kwamen in 2012 bij toeval terecht bij Renie Rieffe van Buro Baat. Nadat we een duidelijke lijn uitgezet hebben wat wij willen en wat Buro Baat kan aanbieden, zijn we met elkaar aan de slag gegaan. Altijd een leuke en inspirerende samenwerking. Die passend is bij onze vraag. En anders wordt hij ad hoc nog passend gemaakt. Wij hopen nog vele cursussen te mogen meemaken en samen te stellen via Buro Baat om onze OR-rol nog meer te versterken!
 
Irene van Gils, OR De Breedonk
Renie Rieffe van Buro Baat is een dame met veel kennis van OR wetgeving en kennis in de mens en gedrag. In deze zoekt Renie de synergie, die in een team of in de samenwerking onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dat is een talent. Een talent om hoe dan ook te zoeken naar mogelijkheden om met het hoogste doel, samenwerking uit te komen. Wij ervaren dit als or team, die groeiende is in alle facetten.
 
Sandra van Hal, OR Figi Hotel en restaurant
Enthousiast, gedreven en met veel kennis en ervaring in het scholen van onze OR zijn de interactie en de werkwijze van Renie Rieffe van Buro Baat heel aangenaam. Ze komt soepel over, heeft gepaste humor en op het einde van de dag voel je je voldaan en geïnspireerd.
 
Rene ter Louw, PVT De Schutse
Onze PVT is buitengewoon enthousiast over de 2-daagse scholing die Renie Rieffe van Buro Baat voor ons heeft verzorgd. Ze weet naar aanleiding van het telefonische voorgesprek een programma op maat te maken en ze ook flexibel om dit tijdens de scholing aan te passen aan onze actualiteit. Met haar ruimte, richting en doortastendheid kunnen wij nu zelf vooruit als OR team.
 
Menno de Goey, J. van Walraven Holding BV
Allemaal nieuwe in de OR heb je behoefte aan een goede start en die heeft Renie Rieffe ons gegeven. Overzichtelijk, met heel veel eye-openers, over de WOR, faciliteiten, de goede voorbereiding en contacten met de bestuurder en achterban. In 1 dag op de rit gezet!!! Geweldig!!
 
Links Contact
Links Contact